Bø orienteringslag Bø orienteringslag Påmelding Eventor NOF Vår hovedsponsor:
Bø orienteringslag

16.2.2017

Flexoløp - enklere orienteringsarrangementer!

1. mars lanserer Orienteringsforbundet Flexoløp! Forbundet ønsker å gjøre det enklere å arrangere orienteringsløp, med færre arrangører. Forenklingsutvalget har laget en veileder som viser hva Flexoløp er og hvordan man arrangerer det. Flexoløp er et konsept der man har lånt alt de beste erfaringene fra nærløp rundt om i landet. Så dette er ikke noe helt nytt - men det blir mer av det som er bra - og presentert på en samlet måte. Kanskje noe å kikke på i ledige stunder mens vi venter på at skogen skal bli klar for o-løp igjen?


15.2.2017

Protokoll og årsmelding fra årsmøtet

Dokumenter fra årsmøtet tirsdag 14.2.:


7.2.2017

Saksliste til årsmøte i Bø o-lag

Årsmøtet holdes tirsdag 14. februar 2017 klokka 18.00 på rom 3-305 (3.etasje) på Høgskolen i Sørøst-Norge, studiested Bø. Se fullstendig sakliste. Velkommen til årsmøte!


17.1.2017

Arrangementkurs i Porsgrunn 9. februar kl. 18 i Porsgrunn OL sitt klubbhus på Kjølnes i Porsgrunn

Telemark O-krets inviterer til arrangementskurs hvor Norges Orienteringsforbund sitt løpskonsept flex-o vil bli presentert av Sondre S. Gullord som er leder av Forenklingsutvalget. Et flex-o løp skal være mulig å arrangerer for alle klubber og organisasjoner. Det vi bli laget en digital arrangørveileder som er tilgjengelig for allle. Fokus i flex-o er på 3 arrangørroller nemlig løpsleder, teknisk og sportslig som også er sentrale i alle andre typer o-løp. Mer info om flex-o kan finnes på Norges Orienteringsforbunds webside om flex-o. Kretsstyret ønsker fokus på rollen som løpsleder ved kretsløp som for eksempel et kretsmesterskap. Norges Orienteringsforbund sine konkurranseregler gir rammene for et orienteringsløp. I tillegg gir Norges Orienteringsforbund sin arrangørveileder nyttig innføring i løpsleder rollen og andre viktige funksjoner. Med lokale erfaringer fra kretsmesterskap vil de viktigste oppgavene bli gjennomgått.

Kurset passer for alle med interesse for orienteringsløp. Kurset vil kun bli gjennomført med tilstrekkelig deltakelse.
Påmelding senest mandag 6 februar, i Eventor eller med epost til tron.solberg@gmail.com / tlf 48328050


13.1.2017

Innkalling til årsmøte i Bø o-lag

Styret innkaller herved til årsmøte i Bø o-lag. Årsmøtet holdes tirsdag 14. februar 2017 klokka 18.00 på rom 3-305 (3.etasje) på Høgskolen i Sørøst-Norge, studiested Bø.

Medlemer som ønsker å ta opp saker på årsmøtet, må sendes disse på e-post til leder Steinar Lande (steinarlande@hotmail.com) seinest 31.januar 2017.

Fullstendig sakliste vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene seinest én uke før årsmøtet på denne websida.

For å ha stemmerett må du ha fylt 15 år, vært medlem av laget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!


1.1.2017

Godt nytt orienteringsår!

Bø orienteringslag ønsker alle medlemmer og orienteringsinteresserte godt nytt år! Første organiserte aktivitet i 2017 bli årsmøtet 14. februar kl. 18 på høgskolen. Vi håper at flest mulig av medlemmene vil delta og være med å påvirke hvordan laget skal drives i det kommende året.


Eldre nyheter